Taxis Tilburg – over ons

Een taxi in de regio Tilburg nodig? Op onze taxis kunt u altijd rekenen

Taxis Tilburg, Taxi Tilburg, Taxibus Tilburg
taxi Safari Park De Beekse Bergen, Hilvarenbeek, Taxi Tilburg, Taxibus Tilburg
Taxis Tilburg, Taxi Tilburg, Taxibus Tilburg

De taxichauffeurs van Taxis Tilburg TCMB zijn al jaren actief in de regio Midden Brabant. Anders gezegd zij vervoeren al ruim 15 jaar dagelijks mensen van locatie A naar locatie B en weer terug. Wij leveren daartoe een goed betaalbare en betrouwbare taxi rit aan particulieren. Bovendien hebben wij ook voldoende capaciteit om grote groepen en zakelijke passagiers te vervoeren. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke taxi nodig om een personeelslid of mogelijke klant van het vliegveld te halen? Taxi Tilburg regelt het graag voor u. Dit doen wij met onze luxe taxi’s of met één of meerdere taxibussen. Taxi Tilburg is daarom niet zo maar een taxibedrijf. Elke taxirit moet namelijk een tevreden klant opleveren. Dat is immers de beste reclame voor ons als taxibedrijf. Over elk aspect om u een comfortabele taxirit aan te bieden, is daarom nagedacht. Vanzelfsprekend bieden wij onze hulp aan bij het in- en uitstappen. Ook plaatsen wij natuurlijk de koffers in de kofferbak. Wij halen ze er voor u bij het vliegveld weer uit en zetten ze op een bagage trolley voor u. Mocht u ondanks alle zorg toch een klacht hebben? Dan proberen we onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Missie Taxi Tilburg TCMB

Onze klanten vervoeren wij op een professionele manier van A naar B. Indien gewenst rijden wij ook weer van B naar A. Elke klant bieden wij een prettige ervaring, zodat zij aan het einde van de taxirit tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij rijden u immers niet alleen rond! Wij maken namelijk werk van een overall hoog service niveau. Daarom passen wij bijvoorbeeld de temperatuur in de auto aan. Daarnaast draaien wij ook nog eens de muziek keuze van onze klant.

Taxi Tilburg, Taxi Kaatsheuvel, Tilburg taxi, Taxis Tilburg

Onze pluspunten zijn verder:

 • Luxe comfortabel wagenpark
 • Nette verzorgde professionele chauffeurs met veel ervaring
 • Stiptheid
 • Transparantie

Personen- en zakelijk vervoer

Taxi Tilburg verzorgt met onze luxe taxi’s uw personenvervoer & zakelijk vervoer in de regio Tilburg, Noord Brabant. Van Tilburg naar Breda of van Eindhoven naar Roosendaal; wij doen het graag voor u.

Wat mag u verwachten van onze taxichauffeurs?

 • Onze taxichauffeurs rijden u van deur tot deur
 • Indien nodig begeleiden wij u bij het uit en instappen
 • Onze taxi’s zijn goed uitgerust en zeer veilig
 • Onze taxichauffeurs zijn sociaal vaardig en stressbestendig

Taxi Tilburg TCMB Diensten

Met onze taxis of met een taxibus bieden wij in de regio Tilburg, Noord Brabant de volgende diensten aan:

 1. Airport taxi
 2. Personenvervoer
 3. Business taxi
 4. Ziekenvervoer taxi
 5. BOB taxi
 6. Trouwvervoer

Taxi betalen

Bij Taxi Tilburg kunt u een taxirit betalen met contant, pin of Ideal of met Credit Card.

Uitgaan in Tilburg

Tilburg is een zeer gezellige stad om uit te gaan. Check daarom de uitgaansagenda en reserveer tijdig een taxi.

Taxi Tilburg TCMB is actief in onderstaande regio’s:

Taxis inTilburg, maar ook in: Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biezenmortel, Blaak, Bladel, Boxtel, Breda, Diessen, Dongen, Drunen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Hulten Kaatsheuvel, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Molenschot, Oirschot, Oisterwijk, OosterhoutReusel, Rijen, Turnhout, Udenhout, Vught, Waalwijk, Schiphol Airport,  Eindhoven Airport en Airport Brussel Zaventem

Veel gemaakte taxi ritten

Taxi bellen

U kunt Taxi Tilburg TCMB 24/7 bellen. Wij proberen dan in 15 minuten bij u te zijn. Wij hebben de volgende nummers beschikbaar om direct een taxi te bestellen. Tel: 013-2340222 of 06-33842801

Taxi partners

Taxi Tilburg TCMB staat open om door middel van linkbuilding partners zowel de positie van de eigen website als de website van de partners in Google te verbeteren door middel van Linkbuilding.

Taxi Tilburg TCMB Blogs