Business taxi boeken bij Taxi Tilburg

Airport Taxi Tilburg, Schiphol taxi Tilburg, Airport Service Brabant, Business Taxi

Business Taxi boeken

Taxi Tilburg TCMB ondersteunt uw business met taxi’s voor zakelijk taxi vervoer.

Een luxe Business Taxi is regelmatig noodzakelijk om uw bedrijf op de kaart te zetten. U moet misschien reizen om een belangrijke deal voor uw bedrijf af te ronden. Of u heeft een belangrijke bespreking met iemand of een bedrijf van Brainport Eindhoven. Er zijn dus voldoende reden om een business taxi te bestellen bij Taxi Tilburg TCMB.

Airport taxi Tilburg

Of u wilt met een zakelijke taxi een belangrijke klant van Schiphol Airport of Airport Eindhoven afhalen. Dit zijn allemaal vraagstukken waarbij het juiste antwoord is om bij Taxi Tilburg TCMB een business taxi in te huren voor zakelijk taxi vervoer. Wij leveren maatwerk aan onze zakelijke klanten. Daarbij houden wij de kosten voor u scherp in de gaten om zoveel mogelijk rendement te behalen met uw zakelijke reizen. Verder hechten wij veel waarde aan veiligheid, comfort en tijdsprecisie. Bij wederzijds goedvinden kunnen wij opdrachten namelijk op rekening uitvoeren.

,Taxi Tilburg TCMB biedt reismanagement tegen gunstige tarieven

Als reispartner bieden wij uw bedrijf of organisatie 24 uur per dag een algeheel pakket aan nationale en internationale zakenreizen.

Wij regelen bijvoorbeeld de volgende zaken voor u.

 • Vlieg- of trein tickets
 • Hotelovernachtingen
 • VISA luchthavenvervoer
 • VIP vervoer
 • Meerdaagse groep reis
 • Meeting of incentive

Taxi Tilburg TCMB ondersteunt u bij alle stappen die nodig zijn. Daarbij richten wij ons voortdurend op uw zakelijke mobiliteit met behulp van business taxi’s. Dit levert voor uw onderneming additionele besparingen op voor zakelijk taxi vervoer. Om deze reden sturen wij aanhoudend op kosten besparingen en effectiviteit. Wij doen er veel voor om onze klanten tevreden te stellen.

Effectieve en efficiënte reisbewegingen dragen bij aan uw zakelijk succes

Soepel en eenvoudig boeken bespaart u tijd en u verbetert daarmee de productiviteit. Uitgeruste collega’s of medewerkers zonder stress presteren namelijk door een fijne reis met een comfortabele business taxi veel beter op een zakelijke event of bijeenkomst.

Gunstige taxi tarieven

Wij kunnen gunstige taxi tarieven aanbieden door onder andere het samenvoegen of combineren van reis routes en door middel van het afsluiten van routedeals. Want dat levert namelijk meer besparingen op dan door uzelf alleen te richten op de transactie kosten van 1 boeking. Uw zakelijke kosten aangaande reizen zijn daardoor minimaal. Dit soort zaken heeft daarom een positieve impact op de opbrengst van de zakenreis en omvatten het ‘Total Result of Travel’ van uw onderneming.

 Welke zakelijke taxi diensten zijn er allemaal?

Zakelijke taxi diensten bieden meestal professionele transportoplossingen aan bedrijven en individuen, die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en veilige manier om van punt A naar punt B te reizen. Enkele veelvoorkomende diensten die worden aangeboden door zakelijke taxi’s zijn:

1. Pendeldiensten van en naar luchthavens: Hierbij wordt u van en naar de luchthaven vervoerd. Zakelijke taxi’s bieden vaak meet-and-greet-services aan waarbij u wordt opgewacht door een chauffeur die u helpt uw bagage te dragen.

2. Point-to-point transfers: Zakelijke taxi’s zijn beschikbaar voor ritten vanaf een specifieke locatie (bijvoorbeeld uw kantoor) naar een andere locatie (bijvoorbeeld een vergadering).

3. Corporate event transport: Dit omvat transport voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen.

4. Personalized tours: Dit omvat sightseeingtours, wijnproeverijen en andere op maat gemaakte reiservaringen.

5. Voertuigen op afroep: Zakelijke taxi’s kunnen op afroep beschikbaar zijn voor bedrijven en hun medewerkers, zodat ze op elk moment en op elke locatie kunnen worden opgehaald.

6. Chauffeursdiensten: Zakelijke taxi’s bieden vaak professionele chauffeurs aan die getraind zijn in defensief rijden en de hoogste normen van klantenservice bieden.  

Airport service Brabant

Een belangrijk onderdeel van zakelijk vervoer is natuurlijk het vervoer van en naar het vliegveld of de airport van uzelf of van uw zakelijke partners. Taxi Tilburg TCMB rijdt immers ontzettend veel als business taxi naar zowat elk vliegveld in Nederland, België en Duitsland. Een taxi naar Eindhoven Airport of een Schiphol taxi, het kan allemaal bij Taxi Tilburg TCMB. Wij volgen uw vlucht intensief. Op die manier is uw taxichauffeur altijd op tijd om u op te pikken of af te zetten. Uw zakelijke gast wordt met behulp van een duidelijk persoonlijk naambord opgewacht.


Luxe Business Taxi

Bent u niet in staat om zelf te rijden, omdat u nog wilt werken en of stukken wilt doorlezen? Bent u ongerust over parkeerproblemen, vertragingen of de route naar uw bestemming? Maak uzelf geen zorgen. Met Taxi Tilburg TCMB als business partner nemen wij uw zorgen voor zakelijk taxi vervoer graag uit handen. U reist met een grote luxe business taxi en komt ontspannen aan op uw bestemming.

Business taxi, luxe taxi, taxi Tilburg
Taxi Oosterhout, Taxis Tilburg, Airport Taxi Tilburg
Taxi Eindhoven Airport, Eindhoven Airport Taxi

Onze taxichauffeurs zijn zeer service gericht

Wij hebben de beste taxichauffeurs, die we  geselecteerd hebben op:

 • rijvaardigheid
 • stratenkennis
 • servicegerichtheid
 • nette verzorgde uitstraling

Onze chauffeurs bieden kwaliteit in hoge mate.

Onze zakelijke taxi’s zijn:

 • Proper
 • Uitstekend onderhouden
 • Uitgerust met airconditioning
 • Stoffen bekleding
 • Leeslampjes voor als het donker is.
 • Een goed navigatiesysteem

De slimste oplossingen voor uw zakelijke reizen

Taxi Tilburg TCMB, de beste business taxi in de regio Noord Brabant wil bijvoorbeeld bijzonder graag de algehele reis management keten van uw organisatie of bedrijf inclusief vervoer inventariseren. Alleen op die wijze groeien wij samen toe naar de meest effectieve en efficiënte reis oplossingen. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op. 

Overige taxi diensten

Taxi Tilburg TCMB biedt ook nog de volgende diensten aan:

 1. Personenvervoer
 2. Ziekenvervoer Taxi
 3. BOB Taxi
 4. Trouwvervoer
 5. Airport Taxi Tilburg

Taxi bellen 24/7 – Snel een taxi

U kunt Taxi Tilburg TCMB 24/7 bellen. Wij pikken u dan zo snel als mogelijk op en brengen u naar de plaats van uw bestemming. U kunt onze taxicentrale in Tilburg  bellen via 013-2340222 of met 06-33842801

Taxi reserveren 24/7

Een taxi van te voren huren of bestellen doet u via onderstaand reserveringsformulier.