Taxi Kaatsheuvel – De Efteling here we come!

Taxi Kaatsheuvel, De Efteling, Taxi Tilburg, Taxibedrijf Tilburg

Taxi Kaatsheuvel – De Efteling

Wij van Taxi Tilburg brengen je graag met de taxi of taxibus naar Kaatsheuvel als je naar De Efteling wilt. Als je het over Kaatsheuvel hebt, heb je het namelijk automatisch over De Efteling. Wie heeft er geen herinneringen aan De Efteling? Ben jij een fan van de sprookjes of ga je liever de achtbanen in zoals de Python of de Baron? Voor vele jaren bezoeken miljoenen mensen De Efteling in Kaatsheuvel.

Taxi Tilburg

Wij kunnen u bijvoorbeeld van elk treinstation met onze comfortabele luxe taxi’s afzetten  bij De Efteling in Kaatsheuvel. Op die manier heeft u geen last van files, verkeersdrukte rondom het park en hoeft u niet de best prijzige parkeerkosten bij de Efteling te betalen.

Taxi Kaatsheuvel, Taxis Tilburg, Taxi Tilburg

Taxi Brabant

Voor een taxi in Brabant kunt u al vele jaren terecht bij Taxi Tilburg . Wij hebben nette comfortabele taxi’s tot uw beschikking. Wij kunnen u naar elke locatie of elk evenement brengen die u maar kunt bedenken. Met de taxi naar Breda, Waalwijk, Oisterwijk of naar Eindhoven is misschien wel goedkoper dan u denkt.

Taxibus Tilburg voor groepsvervoer

Wil je bijvoorbeeld met een grote groep vrienden naar De Efteling? Je zou dan gebruik kunnen maken van een Taxibus van Taxi Tilburg . We kunnen met gemak 30 personen met onze taxibus vervoeren naar De Efteling. Blijf met zijn allen een nachtje slapen in het Efteling hotel en je kan er zelfs een weekend bivakkeren. Aan het einde van uw verblijf in Kaatsheuvel brengen wij u ook weer vanzelfsprekend graag terug naar het treinstation in bijvoorbeeld Tilburg

Taxi Tilburg

U kunt trouwens Taxi Tilburg inschakelen voor allerlei gebeurtenissen of reisbewegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  1. Airport Taxi
  2. Business Taxi
  3. Personenvervoer
  4. Ziekenvervoer taxi
  5. BOB Taxi
  6. Trouwvervoer

Taxi betalen

Bij taxi Tilburg kunt u uw taxirit tegen gunstige taxi tarieven betalen met cash, de pin en met de creditcard.

Luxe taxi nu bellen

Met onze luxe taxi reist u dus comfortabel zonder zorgen naar De Efteling in Kaatsheuvel. U kunt onze taxicentrale in Tilburg 24/7 bellen op 013 234 0 222
of  06 3384 2801

Nu een Taxi 24/7 reserveren

U kunt 24/7 een taxi reserveren via onze website.

Groepsvervoer Tilburg

Laat het even weten als het groepsvervoer gaat. Dan staat er namelijk een taxibus voor u klaar.

Taxi Kaatsheuvel reserveren