Taxi Tilburg TCMB als BOB – fijn voor een avondje uit

BOB Taxi, Taxi Tilburg

Met een BOB taxi voorkom je  boetes

Ben jij ook zo toe aan een avondje uit naar bijvoorbeeld Tilburg, Waalwijk, Breda of Eindhoven? Het is geen verplichting, maar veel mensen houden er dan van om een alcoholisch drankje te drinken. Maar hoe komen jullie veilig thuis? Een BOB taxi is misschien dan een goede optie.

Autorijden en alcohol is niet verstandig en niet oke

Nederland is een druk bevolkt land en dat merk je ook op de wegen. Daarnaast voert de politie op regelmatige basis alcohol controles uit. Daarom is het niet verstandig om met teveel alcohol in het bloed te gaan autorijden. Dat is gewoon niet veilig. De kans op een hoge boete is groot. Als je het echt te bont maakt, kan je zelfs een strafblad krijgen. Ook wil je geen ongeluk krijgen en iemand anders verwonden. En een auto in de prak rijden is evenzo niet echt prettig en kostbaar. Om al deze ellende te voorkomen kunt u het beste de BOB taxi van Taxi Tilburg TCMB bestellen. Na een leuke borrel of een geweldig feest brengen levert onze taxichauffeur u weer veilig af bij uw thuis. 

BOB Taxi

Met de BOB service van Taxi Tilburg TCMB rijden wij u met uw vrienden of familie van een locatie zoals bijvoorbeeld een café, restaurant, bruine kroeg of feestzaal naar huis. Wij bieden deze BOB service aan, omdat wij een voorstander zijn van veilig verkeer. Ook wij willen graag, dat mensen van hun avondje uit genieten. Een paar alcoholische consumpties nuttigen, moet tijdens dat uitje natuurlijk gewoon kunnen. Een veilige rit naar huis is voor mensen die teveel alcohol hebben gedronken en voor de mede – weggebruikers het meest verstandige en verantwoordelijke.

BOB taxi, BOB service, Taxi Tilburg

Taxi Brabant

Heeft u een uitje in Tilburg, Breda, Oosterhout of Eindhoven? Het kan allemaal. Dit zijn echte leuke steden om in uit te gaan. Taxi Tilburg TCMB rijdt in heel Brabant. De taxirit richting huis is bij ons in goede handen. Taxi Tilburg TCMB is op een vooraf afgesproken tijdstip op de locatie, die u wenst. Onze taxichauffeur rijdt u veilig en comfortabel in een grote luxe taxi of taxibus naar huis.

Eigen auto of BOB Taxi

Soms komt het wel eens voor, dat u totaal onverwacht een drankje gedaan heeft en dat u met de eigen auto bent. Onze BOB service weet raad. U  kunt heel bewust zelfstandig naar een locatie gaan. Achteraf rijden wij u in stijl in uw eigen auto naar huis of ergens anders naar toe. Onze taxi chauffeurs zijn netjes en uw veiligheid is onze prioriteit. Deze BOB taxi of BOB taxichauffeur staat 24 uur tot uw beschikking. U kunt doorgaan met feesten en genieten tot in de vroege ochtend! Voor Taxi Tilburg TCMB is het belangrijk om u veilig thuis af te leveren. Wij van Taxi Tilburg TCMB zijn groot voorstander van de BOB campagne van de overheid. Wij kunnen u en uw vrienden ook met de taxibus naar Willem II stadion brengen.

Taxi in de regio Tilburg – Bel nu een taxi

Onze taxicentrale in Tilburg staat u graag ter woord. Bel Taxi Tilburg 24/7 op 013-2340222  of  06-33842801

24/7 Taxi reserveren

Wilt u zeker zijn van taxivervoer? Reserveer dan via ons reserveringsformulier een taxi of een taxibus.

Taxi betalen

U kunt bij Taxi Tilburg voor een taxi betalen met contant, via de pin of ideal of met de creditcard.

 

 

Taxi Tilburg Blogs