Diensten

Airport Service Brabant - Taxibedrijf Tilburg

Gaat u op reis met uw gezin of gaat u op een zakelijke trip? Wij vervoeren u met onze luxe taxi of taxibus naar de luchthaven of airport van uw bestemming. Wij gaan vaak met onze taxi's naar Eindhoven Airport. Dit doet Taxibedrijf Tilburg comfortabel, op tijd en veilig. Wij rijden u in principe naar elk vliegveld in Nederland, België en Duitsland.

Zakelijke taxi ritten

Een zakelijk partner van het vliegveld ophalen of een business taxi inzetten om een collega of werknemer op de Airport af te zetten. Wij bieden u een comfortabele taxi rit aan. U kunt werken in de auto en bij aankomst kunt u haast uitgerust aan de slag gaan.

Privé personen vervoer

Snel, op tijd en echt privé. Voor uw personenvervoer kunt u rekenen op Taxi Tilburg . Naar het ziekenhuis, een voetbalwedstrijd van Willem II of van PSV of naar de Efteling, wij vervoeren u er graag heen.

Trouwerijvervoer

Ook voor uw trouwerij hebben wij verschillende mooie auto’s in huis. Met deze luxe auto's kunnen wij zowel het bruidspaar als uw gasten vervoeren. Wij vervoeren u graag tijdens een van de mooiste dagen van uw leven. We rijden u met onze luxe trouwauto / taxi met taxichauffeur als bruidspaar vanaf het ouderlijk huis naar de prachtigste trouwlocaties in Tilburg zoals bijvoorbeeld Villa De Vier Jaargetijden.

BOB Taxi

Geen BOB in de ploeg? Bel ons! Onze comfortabele taxi of taxibus is in 10 minuten bij u. Zo kunt u met uw hele vriendengroep een drankje doen in het uitgaanscentrum van Tilburg, Breda of Eindhoven en weer veilig thuis komen.