Uw trouwvervoer op uw bruiloft besteedt u uit aan Taxi Tilburg TCMB

Trouwvervoer, Trouwauto met chauffeur

Trouwvervoer

Bent u misschien bezig met de organisatie van de mooiste dag van uw leven, uw trouwdag? Dan bent u zeer waarschijnlijk op zoek naar perfect geregeld trouwvervoer.

Luxe taxi’s

Taxi Tilburg TCMB heeft de beschikking over luxe grote wagens waar uw prachtige trouwjurk gemakkelijk inpast. Met de bruidegom halen we de bruid op bij haar ouderlijk huis op of op ieder andere plek. Wij zijn vanzelfsprekend ruim op tijd, zodat u zonder stress van uw bruiloft kan genieten.

Onze taxichauffeurs

Vervolgens rijdt onze chauffeur in pak u naar het gemeentehuis en of naar de kerk. Na de ceremonie vervoeren wij u natuurlijk de locatie van het feest, dat u georganiseerd heeft. Tot slot kunnen wij u aan het einde van de heugelijke dag weer naar huis of hotel vervoeren.

Trouwvervoer, Trouwauto met chauffeur

Trouwvervoer met chauffeur

We hebben geriefelijke auto’s beschikbaar met of zonder chauffeur. Onze auto’s zijn comfortabel, luxe en bieden voldoende ruimte voor het bruidspaar en eventuele bruidsmeisjes. Onze chauffeurs zijn uw gastheer gedurende dag. Ze zijn natuurlijk netjes gekleed in pak en altijd bereid om een foto van u te maken. Reserveer uw trouwauto met chauffeur ruim op tijd. Wij ondersteunen u graag op deze bijzondere dag.

Trouw locaties Tilburg

Hier vindt u een overzicht van alle trouw locaties in de stad Tilburg. De volgende trouw locaties zijn in Tilburg bijvoorbeeld mogelijk:

  1. Tilburg Oranjezaal
  2. Tilburg Anna Pauwlownazaal
  3. Udenhout Raadzaal
  4. Udenhout B en W kamer

De echte fan kan zelfs in het Willem 2 stadion trouwen. Hoe leuk is dat om gewoon op de middenstip van je favoriete voetbal club te trouwen.

24/7 Taxi reserveren

Via onderstaande button kunt u nu 24/7 een luxe auto bij ons reserveren.

Taxi bestellen voor trouwvervoer

Heeft u speciale wensen bel onze centrale in Tilburg dan op 013-2340222 of 06-33842801.