Tilburg Taxi voor al uw personenvervoer

Taxi Tilburg, Taxis Tilburg, Tilburg taxi, Personenvervoer

Personenvervoer

Taxi Tilburg is het taxibedrijf in Tilburg voor alle taxi ritten in Tilburg en omgeving en daar buiten voor u, uw familie of uw collega’s. Wij zijn van alle markten thuis! Met onze geriefelijke taxi of taxibus rijden wij u naar uw vrienden of vriendinnen. Wij vervoeren u ook naar uw familie en na afloop van de afspraak weer terug naar huis. Natuurlijk in Tilburg, maar als dat huis in Breda staat of in Oosterhout of in Oisterwijk, Loon op Zand of in Waalwijk, dan zijn wij er ook voor u. Wilt u met Tilburg taxi naar het ziekenhuis of naar een uitgaansgelegenheid? Ons taxibedrijf staat 24/7 voor u klaar.

Groepsvervoer Tilburg

Wilt u met een grotere groep mensen ergens naar toe? Dit is zeker mogelijk! Er staan 1 of meerdere taxibussen voor u klaar

 

Taxibus Tilburg

Wij beschikken namelijk over mooie comfortabele taxibusjes, waarin we met gemak 30 personen kunnen vervoeren.

Luxe taxi

Met onze luxe taxi’s van de Mercedes V klasse of de Tesla S klasse gaat u een comfortabele reis of trip tegemoet. U komt echt haast uitgerust aan op uw plek van bestemming. De Mercedes Vito of V Klasse is de nr 1 in taxi groepsvervoer. De Mercedes is duurzaam in gebruik en bezit zeer comfortabele stoelen. U kunt daardoor nog intensiever genieten van onze luxe taxi bus. U kunt onze taxibus ook bestellen als u met uw vrienden of familie op vakantie wilt en met de taxi naar Eindhoven Airport, Luchthaven Schiphol of Rotterdam Airport wilt.

Tilburg Taxi betalen

U kunt uw taxi rit bij Taxis Tilburg contant, met de pin of met de creditcard betalen

Nu 24-7 een Taxi bellen

U kunt ons via taxicentrale in Tilburg per telefoon bereiken op tel 013-2340222 of op 06-33842801.

24/7 Tilburg Taxi reserveren

U kunt via onderstaande button 24/7 een taxi of taxibus reserveren.

 

Tilburg taxi, Taxis Tilburg

Tesla S klasse

Ook maken wij regelmatig gebruik van de Tesla S klasse om uw op de plaats van uw bestemming te krijgen.

Pluspunten Tilburg taxi

Taxi Tilburg TCMB  rijdt met zijn taxi’s niet alleen in de regio Tilburg. Wij zijn een bekend gezicht in geheel Noord Brabant. Ook kunt ons inschakelen als Schiphol taxi of airport taxi. We vervoeren u onder meer naar elke luchthaven in geheel Nederland, Duitsland of België. We kunnen vanuit Tilburg u ook met de taxi vervoeren naar Kaatsheuvel. Hier kunt u een dag genieten van de Efteling. Pretpark De Efteling is natuurlijk een van de leukste daagjes uit in Nederland. Niets is ons te gek! Bel ons en we komen tot een goede afspraak.

Onze taxichauffeurs zijn zeer ervaren. Ze zijn goed bekend met het wegennetwerk en uw gastheer voor de taxirit. Wij gaan altijd voor de kortste rit en een transparante ritprijs. Daarbij hechten wij zeer aan stiptheid. Wij moeten namelijk voldoende op tijd zijn om er zeker van te zijn, dat u op tijd op uw bestemming aankomt.