Taxi Kaatsheuvel – De Efteling here we come!

Taxi Kaatsheuvel, De Efteling, Taxi Tilburg, Taxibedrijf Tilburg

Taxi Kaatsheuvel – De Efteling

Wij van Taxi Tilburg TCMB brengen je graag met de taxi of taxibus naar Kaatsheuvel als je naar De Efteling wilt. Bijna iedereen In Nederland weet dat, De Efteling in Kaatsheuvel ligt. In de Efteling komen jaarlijks tussen de 3 en 4 miljoen bezoekers uit Nederland en het buitenland. Bijna iedereen in Nederland heeft daarom mooie herinneringen aan De Efteling. Ben jij een fan van de sprookjes of ga je liever de achtbanen in zoals de Python of de Baron? Voor vele jaren bezoeken miljoenen mensen De Efteling in Kaatsheuvel. De kaartjes zijn best wel prijzig, hoewel je via een bekende supermarkt vaak voor korting op de kaartjes kunt sparen. Daarnaast is het parkeren ook best prijzig. Niet iedereen heeft de beschikking over een auto. Wist u dat u heel goed met de trein naar Tilburg kunt reizen? Vervolgens komen wij in beeld van Taxi Tilburg TCMB. In het hoog seizoen brengen wij dagelijks mensen van Tilburg Centraal Station naar De Efteling in Kaatsheuvel.

Taxi Tilburg

Wij kunnen u voordelig van Tilburg Centraal Station met onze comfortabele luxe taxi’s  of een taxibus afzetten bij De Efteling in Kaatsheuvel. Op die manier heeft u geen last van files, verkeersdrukte rondom het park en hoeft u niet de best prijzige parkeerkosten bij de Efteling te betalen. Het voordeel van een taxibus inzetten, is dat u de kosten voor vervoer zou kunnen delen met uw reisgenoten.

Taxi Kaatsheuvel, Taxis Tilburg, Taxi Tilburg

Taxi Brabant

Voor een taxi in Brabant kunt u al vele jaren terecht bij Taxi Tilburg . Wij hebben nette comfortabele taxi’s tot uw beschikking. Wij kunnen u naar elke locatie of elk evenement brengen die u maar kunt bedenken. Met de taxi naar Breda, Waalwijk, Oisterwijk of naar Eindhoven is misschien wel goedkoper dan u denkt.

Taxibus Tilburg voor groepsvervoer

Wil je bijvoorbeeld met een grote groep vrienden naar De Efteling? Je zou dan gebruik kunnen maken van een taxibus van Taxi Tilburg. We kunnen met gemak 30 personen met onze taxibus vervoeren naar De Efteling. In De Efteling kan je zelfs een nachtje slapen in het prachtige Efteling hotel. Je kan er zelfs een heel weekend bivakkeren! Aan het einde van uw verblijf in Kaatsheuvel brengen wij u ook weer vanzelfsprekend graag terug naar het treinstation in Tilburg

Taxi Tilburg

U kunt trouwens Taxi Tilburg inschakelen voor allerlei gebeurtenissen of reisbewegingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  1. Airport Taxi
  2. Business Taxi
  3. Personenvervoer
  4. Ziekenvervoer taxi
  5. BOB Taxi
  6. Trouwvervoer

Taxi betalen

Bij Taxi Tilburg TCMB kunt u uw taxi rit tegen gunstige taxi tarieven betalen met cash, de pin of met de creditcard.

Luxe taxi nu bellen

Met onze luxe taxi reist u dus comfortabel zonder zorgen naar De Efteling in Kaatsheuvel. U kunt onze taxicentrale in Tilburg 24/7 bellen op 013 234 0 222 of  06 3384 2801

Nu een Taxi 24/7 reserveren

U kunt 24/7 een taxi reserveren via onze website.

Groepsvervoer – Taxibus Tilburg

Laat het even weten als het groepsvervoer gaat. Dan staat er namelijk een taxibus voor u klaar.

Taxi Kaatsheuvel reserveren