Tilburg 013 Hockeyclub Festival

Tilburg 013 Hockeyclub Festival: Sport, Muziek & Plezier voor het Hele Gezin!

Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol hockey, muziek en plezier op vrijdag 26 april 2024 tijdens het Tilburg 013 Hockeyclub Festival op Sportpark De Blaak!

Een Festival voor Iedereen

Of je nu een hockeyfan bent of niet, het Tilburg 013 Hockeyclub Festival heeft voor ieder wat wils. Op het programma staan diverse hockeytoernooien, clinics en demonstraties voor alle niveaus. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de mini-hockeyhoek, terwijl de wat ouderen kunnen meedoen aan diverse workshops en clinics.

Taxi Hockeyclub Festival | Taxi naar Hockeyclub Festival | Taxi naar festival | TAxi Festival | Taxi Festival Tilburg | Taxi Tilburg 013 Festival

Muziek & Entertainment

Naast hockey is er ook aandacht voor muziek en entertainment. Gedurende de dag treden er diverse live-acts op, variërend van lokale bands tot DJ’s. Ook is er een gezellige feesttent waar je kunt dansen en socializen met andere festivalbezoekers.

Lekker Eten & Drinken

Geen festival is compleet zonder lekker eten en drinken. Op het Tilburg 013 Hockeyclub Festival vind je diverse foodtrucks en kraampjes waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Van hamburgers en friet tot wraps en smoothies, er is voor ieder wat wils.

Taxi Tilburg TCMB: Brengt U Comfortabel Naar het Festival

Laat de auto thuis en geniet comfortabel van het festival met Taxi Tilburg TCMB. Wij zorgen ervoor dat u op tijd en zonder stress op Sportpark De Blaak bent. Met onze ervaren chauffeurs en moderne wagens bent u in no time op uw bestemming.

Reserveer Vandaag Nog!

Wacht niet tot het laatste moment en reserveer vandaag nog uw taxi voor het Tilburg 013 Hockeyclub Festival. Zo bent u verzekerd van een zorgeloze festivaldag.

Boek via onze website of app en profiteer van diverse voordelen:

  • Vast tarief, geen onaangename verrassingen achteraf
  • Keuze uit diverse wagens, van personenwagens tot taxibusjes
  • Ervaren en betrouwbare chauffeurs
  • Online reserveren en real-time tracking van uw rit

Maak er een onvergetelijke dag van met Taxi Tilburg TCMB!

Contact:

Telefoon: 013-2340888
Whatsapp: 06 3384 2801
E-mail: tilburgtaxi247@gmail.com

Meer informatie over Hokeyclub Tilburg? klik hier.