Comfortabel reizen met een luxe taxi

luxe taxi, taxi Tilburg, taxivervoer Tilburg

Comfortabele taxi bestellen

Met een luxe taxi door Tilburg of Noord Brabant reizen zorgt voor een comfortabele ervaring, waarmee u uitgerust op de plek van bestemming komt. Wist u dat de eerste taxi vergunning al in 1909 werd afgegeven in Amsterdam aan het bedrijf ATAX? In Amerika waar alles wat verder van elkaar vandaan ligt, dragen taxi’s al aanzienlijk bij aan het vervoer van vele mensen. In Nederland is het gebruik van een taxi nog een stuk minder. Er zijn echter flink wat taxibedrijven in Nederland, die taxi services aanbieden. Wij gaan in dit artikel in op de voordelen van het reizen met een luxe taxi.

Taxi bellen


Tijdig op uw bestemming aankomen

Je zou bijvoorbeeld met de trein of de bus naar het vliegveld kunnen reizen. Dit is echter vrij oncomfortabel. Je moet lang met je koffers sjouwen. Daarnaast hebben de trein en of de bus ook redelijk vaak te maken met vertraging. Om die reden wil je natuurlijk niet je vlucht missen. Ga je zelf met jouw eigen auto en bijvoorbeeld niet met de Airport Taxi van Taxis Tilburg , dan heb je grote kans om in een file terecht te komen. Een goede taxichauffeur weet precies wanneer er werkzaamheden aan de weg zijn. Onze taxichauffeur kiest altijd de kortste of de snelste route om jou tijdig op jouw plek van bestemming te krijgen. Ook hoef je tot slot geen parkeerkosten te betalen op de luchthaven als je daar je eigen auto stalt.

Luxe taxi

Bijna alle taxi’s zijn luxe. Vaak zijn het comfortabele Mercedessen. De laatste jaren rijden er ook vaak Tesla’s rond als taxi. Op die manier dragen we ook ons steentje bij aan het milieu. Het zijn luxe taxi’s, waardoor je optima forma kunt genieten van je reis. Het openbaar vervoer is niet altijd even proper. Daarnaast kun je ook nog wel eens overlast ervaren van andere passagiers. In tegenstelling tot het openbaar vervoer heb je in een luxe taxi altijd voldoende beenruimte. Je kunt ook meerdere koffers makkelijk kwijt in de ruime achterbak. In het ergste geval heb je in het OV zelfs helemaal geen zitplaats en moet je de gehele reis staan.

Mensenwerk

Taxichauffeurs zijn net mensen. De taxichauffeur is altijd bereid tot een gesprek. In de meeste gevallen kan hij wat vertellen over de omgeving, die voor hem bekend is en voor jou misschien niet. Ben je moe en wil je liever niet gestoord worden? Ook dat is geen probleem voor de taxichauffeur. De chauffeur laat u dan natuurlijk met rust. U kunt bijvoorbeeld ongestoord werken op uw laptop op de achterbank tot jullie op de bestemming aankomen.

Beschikbaarheid taxi of taxibus

U kunt altijd een beroep doen op een luxe taxi. Een taxibedrijf is vaak 24/7 beschikbaar om u te vervoeren. Zelfs als dit betekent na het stappen om 4 uur in de ochtend. Vaak zijn er taxibedrijven die zich concentreren op het draaien van nachtdiensten en zo het nachtpubliek  oppikken en veilig naar huis brengen. Het merendeel van de taxicentrales staan echter 24/7 voor je klaar Je pleegt een belletje, en binnen de kortste tijd staan ze bij je op de stoep.

Groepsvervoer Tilburg

Ook voor groepsvervoer hebben wij meerdere taxibussen beschikbaar. Wilt u met een grote groep mensen naar een evenement of naar het vliegveld, dan  zijn de taxibussen van Taxi Tilburg een uitkomst voor u.

BOB Taxi Tilburg

Alcohol en autorijden gaat niet samen. Heb je geen BOB in je vriendengroep? Bestel dan een BOB Taxi en kom veilig zonder brokken weer thuis.

Andere blog van Taxi Tilburg

  1. Waarom wij van Tilburg houden?
  2. De wettelijke tarieven voor een taxi
  3. Eisen van kwaliteit voor taxi en taxichauffeur
  4. Taxi Safaripark De Beekse Bergen

Nu 24/7 een luxe taxi bellen

U kunt bellen met onze taxicentrale in Tilburg via tel 013-2340699 of met 06-33842801. Een taxi of taxibus van Taxi Tilburg TCMB is dan binnen 15 minuten bij u. Zo niet, dan kunt u ook bellen met Taxi Ellen in Tilburg op tel 013-2340222

Luxe Taxi reserveren 24/7

U kunt nu 24/7 een taxi reserveren via ons reserveringsformulier op onze website. U kunt ook een taxibus reserveren als het gaat om groepsvervoer.

Taxi Reserveren